Lajmet e fundit

Lajmet

Më të shikuarat

1 të 57

Shërbime

Personalitete

Hoxhë: Ylli Buraniqi

Hoxhë Ylli Buraniqi Ylli Ferid Buraniqi. Ka lindur ne Dobrac , Shkoder me 14 / 06 / 1975 . 1981 – 1989 mbaron shkollen fillore “ Isa Jakupi “ Dobrac . 1989 – 1993 mbaron shkollen e mesme “ Veterinare “ ne Shkoder . 1993 vazhdon studimet ne institutin e gjuhes “ Dirrasatul Khassah “ ne Universitetin Islamik te…
Lexo më shumë...

Më shumë nga lajmet kryesore

Kur lejohet prishja e agjërimit?

Pyetje: Cilat janë arsyet që e lejojnë prishjen e agjërimit? Përgjigje: Arsyet që lejojnë prishjen e agjërimit janë sëmundja dhe udhëtimi, të cilat janë përmendur në Kuran. Arsye është edhe kur gruaja është shtatzënë dhe ka frikë për…

SHARJA DHE OFENDIMET A E PRISHIN AGJËRIMIN

Pyëtje: Jam një vajzë e re e cila jetoj me dy prindër të cilët gjatë Ramazanit nevrikosen me neve fëmijëve dhe na bërtasin. Ata ofendojnë dhe shajnë edhe të tjerët duke u bërë të bezdisshëm. Kjo sjellje e tyre a ua prish agjërimin apo…

Rreth syfyrit

Pyetje: Selam alejkum. Kam nje pyetje ne lidhje me agjerimin. A eshte imsaku ora e limitit kur duhet te mbyllet syfyri dhe cilat jane ditet me te preferueshme per tu agjeruar sipas kalendarit henor. Allahu te shperblefte! Pergjigje…

Site De Rencontre Lyonnais Gratuit

Nous mettons. Célibataire Vendez, achetez, louez et proposez vos services sur le plus grand site de petites annonces gratuites en France : immobilier, voiture, moto, rencontres gratuites etc. Dm moi et envoie vos photos les filles -xx .…

Top lajmet e rreme për COVID-19 që vijnë nga Rusia

Lajmet e rreme ruse lidhur me Coronavirusin janë komplote për Perëndimin, ku e njëjta gjendje është edhe për dezinformatat kineze. Lidhur me këtë, kishte pak shpresë që të edukohen njerëzit që besojnë për këtë gjë, thonë ekspertët e…

Artikuj

Artikujtë