​limaj-uron-lvv-ne:-eshte-koha-per-pune-dhe-qeveri-stabile,-nisma-nuk-do-te-ndalet

​Limaj uron LVV-në: Është koha për punë dhe qeveri stabile, Nisma nuk do të ndalet

“T’i uroj fituesit e zgjedhjeve besimin e popullit. Nuk ka asnjë arsyeje, është koha e punës. Ne do të vëzhgojmë besimin që keni marrë nga populli. Është koha për punë dhe qeveri stabile”, tha ai.

Tha se ata që kanë votuar partinë e tij, janë vota të shpirtit.

“Ne si nismë do të vazhdojmë fuqishëm dhe të jemi zëdhënës i atyre aktivistëve. Janë mishëruar me kauzën tonë. Shumë vajza e djm të lindur pas luftës ndihen çlirimtarë. Këtë radhë nisma nuk do të jetë pjesë e parlamentit. Por në asnjë mënyrë nuk do të ndal zërin për promovimin e kauzës tonë për promovimin e vlera kombëtare dhe njerëzore. Kosova është mbi të gjitha dhe zëri i çlirimtarëve do të rritet dhe promovohet”, ka thënë ai.

TË ngjajshme

Ymeri: LDK po i frikësohet më së shumti shkuarjes në zgjedhje

Radio-Ahireti

Mustafa: Nuk ka vend në Evropë si Kosova që ka aq shumë festa, kjo duhet ndryshuar

Radio-Ahireti

Kur do të vijë në Kosovë vaksina kundër Covid-19?

Radio-Ahireti

Ismaili, PDK: Ndryshimi i Ligjit për Zgjedhje i konvenon Albin Kurtit dhe Vjosa Osmanit, prioritete të korruptuara

Radio-Ahireti

Ministria e Shëndetësisë dhe UNOPS nënshkruajnë marrëveshje bashkëpunimi për situatën me COVID-19

Radio-Ahireti

Deputetja e LDK-së: O reflekto o s’ke votë Vjosë

Radio-Ahireti