​msh:-vendimi-per-pcr-teste-ne-hyrje-te-kosoves-eshte-marre-para-shume-muajsh

​MSh: Vendimi për PCR teste në hyrje të Kosovës është marrë para shumë muajsh

Në këtë mes, shquhet tendenca për të manipiluar me diasporën si target grup, ne emër të gjoja vendimit të “ri” për PCR teste me rastin e ardhjes në Kosovë.

Testi PCR negativ nuk është vendosur në vendimin e djeshëm të Qeverisë së Republikës së Kosovës, por ka qenë pikë e çdo vendimi të kësaj qeverie rreth Covid -19.

Për të gjithë qytetarët, në veçanti për ata që spekulojnë në opinion, më poshtë i gjeni linqet rreth kësaj të vërtete:

https://kryeministri-ks.net/wp-content/uploads/2021/02/Vendim-mga-mbledhja-e-63-të-e-Qeverisë.pdf

(Vendimi i datës 11.02.2021)

https://kryeministri-ks.net/wp-content/uploads/2021/01/Vendimet-e-Mbledhjes-se-58-të-Qeverisë.pdf

(Vendimi i datës 14.01.2021)

https://kryeministri-ks.net/wp-content/uploads/2020/11/Vendimi-i-mbledhjes-së-42-të-Qeverisë-.pdf

(Vendimi i datës 11.11.2020

https://kryeministri-ks.net/wp-content/uploads/2020/11/Vendimi-i-mbledhjes-së-39-të-Qeverisë-.pdf

(Vendimi i datës 01.11.2020)

https://kryeministri-ks.net/wp-content/uploads/2020/09/Vendimet-e-mbledhjes-së-32-të-të-Qeverisë.pdf

(Vendimi i datës 25.9.2020).

Për më tepër keni edhe disa ilustrime rreth këtyre vendimeve, që demantojnë kategorinë e atyre që gënjeshtrën e kanë bërë kategori rutinore në komunikim me opinionin.

 

TË ngjajshme

KQZ tregon kur do të nis numërimi i votave me kusht dhe atyre të diasporës

Radio-Ahireti

41 vjet nga vdekja e diktatorit Tito

Radio-Ahireti

Papërgjegjshmëria e qeverisë: Shuhen gjasat që vaksinimi në Kosovë të nis në shkurt

Radio-Ahireti

Paralajmërohet se Kosova së shpejti mund të preket nga varianti indian i koronavirusit

Radio-Ahireti

Zgjedhjet e 25 prillit, nis sot zyrtarisht fushata elektorale

Radio-Ahireti

Mbyllet rruga Prishtinë – Pejë, në këtë kohë nuk mund të qarkulloni me vetura

Radio-Ahireti