Image default

7 metra e gjatë, del në ankand “vetura e Batmanit”

Në vitin 2016, një kompani në Britani ndërtoi këtë veturë, duke përdorur si bazë një Ford Mustang të vitit 1965. Struktura e zezë u ndërtua më pas sipër Mustangut.

Pasi përfundoi puna për këtë makinë, ajo u ble nga Muzeu i Motorëve në Londër, por duket se nuk qendroi gjatë aty. Shkak u bënë konfliktet e bashkisë me muzeu, të cilat çuan në mbylljen e këtij të fundit.

Në këtë mënyrë makina, një kopje 100% e “Batmobile, doli në shitje. Ajo është parë në filmat e vitit 1989 dhe 1992, me protagonist Michael Keaton. Duke qenë se është 7 metra e gjatë, personi që do ta blejë do ta ketë pak të vështirë për të gjetur vende parkimi.

TË ngjajshme

Kujdes nga këto dy mesazhe në Whatsapp! Nëse u ktheni mund t’iu vjedhin të dhënat

Radio-Ahireti

​Këto janë mënyrat më të zakonshme të mashtrimit në internet

Radio-Ahireti

Facebook do të ndaloj të gjitha postimet politike, për shkak të dhunës që po organizohet përmes platformës

Radio-Ahireti

Mark Zuckerberg thotë se Apple tani është duke i bërë konkurrencën më të madhe

Radio-Ahireti

Apple me kontroll të ri të sigurisë: Aplikacionet nuk do mund të iu përgjojnë më

Radio-Ahireti

Mjekët paralajmërojnë ata që po e bëjnë këtë në TikTok

Radio-Ahireti