707-paciente-me-covid-19-jane-nen-asistim-te-okisgjeno-terapise

707 pacientë me Covid-19 janë nën asistim të okisgjeno-terapisë

Sipas raportit të punës për datën 11 prill 2021, në klinikat COVID të QKUK-së dhe në spitalet e përgjithshme po trajtohen trajtuar 911 pacientë. 750 raste janë të konfirmuara me Sars-Cov-2. 67 pacientë janë të dyshuar, në pritje të rezultateve. 38 pacientë janë në gjendje të rënduar shëndetësore. 707 janë nën asistim të okisgjeno-terapisë.
Në QKUK janë të shtrirë 377 pacientë:
319, të konfirmuar me Sars Cov-2
18, në gjendje të rënduar
318, me oksigjeno-terapi
Numri i pacientëve të shtrirë, sipas klinikave:
Klinika Infektive, 117 pacientë
Klinika Infektive II ( Mjekësia Sportive), 77 pacientë
Klinika Infektive III ( Interno), 68 pacientë
Klinika e Pulmologjisë, 86 pacientë
Klinika e Gjinekologjisë, 3 pacientë
Mjekimi Intensiv -COVID, 16 pacientë
Klinika e Pediatrisë, 10 pacientë
Në spitalet e përgjithshme janë të shtrirë 534 pacientë:
431- të konfirmuar pozitivë
20- në gjendje të rënduar shëndetësore
389- me oksigjeno-terapi
Numri i pacientëve të shtrirë, sipas spitaleve të përgjithshme:
Spitali i Prizrenit, 113 pacientë
Spitali i Gjakovës, 77 pacientë
Spitali i Pejës, 93 pacientë
Spitali i Gjilanit, 112 pacientë
Spitali i Ferizajt, 70 pacientë
Spitali i Mitrovicës, 48 pacientë
Spitali i Vushtrrisë, 21 pacientë

The post 707 pacientë me Covid-19 janë nën asistim të okisgjeno-terapisë appeared first on Mesazhi.com.

TË ngjajshme

SHBA-ja “e shqetësuar thellësisht” për dhunën në Kuds

Radio-Ahireti

Izraeli rrënon 3 shtëpi palestineze në Bregun Perëndimor

Radio-Ahireti

Tre të vdekur dhe 292 raste të reja me Covid-19 në Kosovë

Radio-Ahireti

BE mbështet fuqizimin e shërbimit korrektues dhe sprovues në Kosovë

Radio-Ahireti

KFOR-i nesër zhvillon një stërvitje me helikopterë të shumtë në mbarë Kosovën

Radio-Ahireti

Për tejkalimin e krizës me COVID-19, Bashkimi Evropian ndan 3,3 miliardë euro për Ballkanin Perëndimor 38

Radio-Ahireti