apple-nuk-do-ta-prodhoje-iphone-13-dhe-arsyeja-eshte-e-cuditshme

Apple nuk do ta prodhojë iPhone 13 dhe arsyeja është e çuditshme

Sipas Jon Prosser, që njihet për nxjerrjen e informatave për Applen, thotë se kompania dëshiron të bëjë atë me emrin iPhone 12s. Nga njëra anë, kjo ka të bëjë me faktin se iPhone i ardhshëm do të marrë vetëm disa përmirësime thelbësore pas ridizajnimit të madh vitin e kaluar.

Megjithatë, sipas Prosser, arsyeja e vërtetë është se Apple, nga ‘bestytnia’ ose sepse shumë njerëz ende e lidhin numrin 13 me fat të keq, do të preferonin ta anashkalonin atë.

TË ngjajshme

Makina e rrallë e të ndjerit Paul Walker shitet në ankand

Radio-Ahireti

Youtube gjobitet me 170 milionë dollarë për shkelje ligji

Radio-Ahireti

Instagram nuk do t’u lejojë më ta bëni këtë

Radio-Ahireti

Adoleshenti gjenial deklarohet fajtor për hakimin e faqeve të Twitter të shumë personave të famshëm

Radio-Ahireti

Messenger, Instagram e WhatsApp bien nga sistemi

Radio-Ahireti

Bill Gates tregon pse përdor telefon Android dhe jo iPhone

Radio-Ahireti