avokati-musa-per-konfiskimin-e-pasurise-se-paligjshme:-cdo-agjencion-qe-i-ben-konkurrence-prokurorise-eshte-nderhyrje-ne-drejtesi

Avokati Musa për konfiskimin e pasurisë së paligjshme: Çdo Agjencion që i bën konkurrencë prokurorisë është ndërhyrje në drejtësi

“Çdo veprim, çdo ligj që ndërmerret me qëllim të vënies të ligjshmërisë dhe konfiskimit të pasurisë për ne është e pranueshme, por mënyra se si është prezantuar ky koncept-dokument, për tu konfiskuar një pasuri duhet të ketë nja aktakuzë ndaj tyre, por ata thanë që do të shkojnë në procedurën civile”, ka thënë ai në emisionin “Frontal” në T7.

Sipas tij edhe Agjencioni që pritet të merret me këtë çështje nuk mund të krijohet pa u bërë fillimisht një ligj i veçantë.

“Në Kosovë ekziston Ligji për sekuestrimin e pasurisë. Çdo Agjencion që i bën konkurrencë prokurorisë është ndërhyrje në sistemin e drejtësisë. Unë mendoj që Agjencioni nuk mund të themelohet me koncept-dokument por duhet të nxirret një ligj. Nëse nxirret një ligj anti-mafi do të ishte mirë sepse vetëm emërtimi i frikëson politikanët”, deklaroi Musa.

TË ngjajshme

Ronela thekson figurën trupore në kostumin e ngushtë, tregon ndryshimin në dukje

Radio-Ahireti

Lajmërojeni menjëherë Policinë nëse e shihni këtë person

Radio-Ahireti

EKSKLUZIVE: “Llepota” arrestohet në Spanjë

Radio-Ahireti

Kina i dhuron dhjetëra mijëra vaksina Malit të Zi

Radio-Ahireti

Pas Çakmakut, edhe një anëtar tjetër i partisë ‘Fjala’ e përkrah sulmin ndaj gazetarit Duriqi

Radio-Ahireti

Hoxhaj godet Kurtin për fushatën në Tiranë: Raportet Kosovë-Shqipëri janë në pikën zero

Radio-Ahireti