besim-dina-pas-votimit:-sonte-do-te-qeshim-me-ata-qe-jane-te-pasionuar-pas-partive-politike

Besim Dina pas votimit: Sonte do të qeshim me ata që janë të pasionuar pas partive politike

Ai tha se do qesh me rezultate pasi bashkë me shokët e tij marrin shembuj të ndryshëm, dhe kanë disa miq të cilët janë të apasionuar pas partive dhe kështu qeshin me ta.

‘Qeshim, marrim shembuj të ndryshëm, i kemi do këso që janë të apasionuar pas partive, me ata keshim’’, tha Dina.

Ai tha se u gëzohet debateve që përfunduan, ndërsa shtoi se zgjedhja duhet të bëhet në kokën tonë, duke u munduar që të kryejmë shërbimet që duhet për vendin tonë.

TË ngjajshme

Mbi 89 mijë raste me COVID-19 brenda një viti në Kosovë

Radio-Ahireti

Përhapje shqetësuese e koronavirusit në shkollat e Kosovës

Radio-Ahireti

Ndikimi i Turqisë, debat në Kosovë për vendosjen e ambasadës së Kosovës në Jerusalem

Radio-Ahireti

A do të kthehen 2.1 milionë eurot e vjedhura nga thesari i shtetit?

Radio-Ahireti

Gazetarja shqiptare vdes nga koronavirusi

Radio-Ahireti

“Nc, nc, nc”, Rama injoron sërish Kurtin, refuzon t’i komentojë veprimet e tij

Radio-Ahireti