Image default

Dardan Sejdiu: Në Listën e Vetëvendosjes ka njerëz që s’kanë lidhje me këtë subjekt

Sejdiu në Rubikon, theksoi që sipas tij, në listwn e VV-së nuk ka orientim të qartë rreth programit.

“Kuvendin edhe prej përvojës e shoh si një vend, një arenë në të cilën deputetin e përfaqëson një lloj bindje dhe shtyn ligje në përputhje me bindjet që i ka. Kuvendin e shoh një vend të tillë dhe listat për deputetë, përjashto disa fatkeqësisht po i shoh në mungesë të madhe të njerëzve që kanë bindje të qarta mbi politikat të caktuara publike”.

“Lista e Vetëvendosjes, për mua edhe pse kam pritje tjera e shoh si subjekt i cili edhe e kemi thënë si parullë në gjithçka mund të ketë kompromis por jo në parime. Në këtë listë shoh gjithçka dhe asgjë”.

“Në fund, besoj shumë që ky diversitet në këtë listë do i sjell edhe dobi kuvendit, pasi jam i bindur që do të pësojë fraksion në kuadër të Grupit Parlamentar të VV-së”.

TË ngjajshme

Osmani tek tani shqyrton faljen e të burgosurve, kritikohet se po demotivon ata me sjellje të mira

Radio-Ahireti

Ka qenë në vetëizolim, është infektuar me COVID-19 – e sëmura nga SHBA rrëfen përvojën e saj

Radio-Ahireti

Gaxheri thotë se Qeveria Kurti, u.d. e presidentit dhe Kuvendi janë jolegjitimë në bazë të vendimit të Kushtetueses

Radio-Ahireti

Konjufca thotë se qeveria Kurti do ta rishqyrtojë marrëveshjen e 4 shtatorit në Shtëpinë e Bardhë

Radio-Ahireti

“Nëse është interes i shtetit, LDK mund ta votojë edhe Vjosa Osmanin për presidente”

Radio-Ahireti

Hoti: Sondazhet dhe ushtria e Facebook, nuk i përcaktojnë zgjedhjet kemi edhe dy javë përpara për t’u mobilizuar

Radio-Ahireti