Image default

DnV: Deri në orën 16:00 dalja e qytetarëve në votim është 37,03%

Procesi i votimit në të gjithë vendin është duke vazhduar edhe në këto orët e fundit që kanë mbetur.

I tërë ky proces është duke u vëzhguar nga Koalicioni i OJQ-ve “Demokracia në Veprim”.

Sipas raportimeve të vëzhguesve të DnV-së që nga fillimi i procesit të votimit deri në orën 16:00, kanë votuar 37,3% e qytetarëve, krahasuar në të njëjtën periudhë kohore më vitin 2019 është më e lartë.

Prishtina dhe Ferizaj kanë daljen më të madhe të votueseve mbi 40%, ndërsa në komunat me shumicë serbe dalja vazhdon të mbetet më e lartë me mbi 50%.

Rajoni i Prizrenit sipas DnV-së vazhdon të mbetet me daljen më të ulët.

The post DnV: Deri në orën 16:00 dalja e qytetarëve në votim është 37,03% appeared first on Mesazhi.com.

TË ngjajshme

Reduktime të ujit të pijshëm në Obiliq, Fushë Kosovë, Drenas dhe lagjja “Kalabria” në Prishtinë

Radio-Ahireti

Dhjetë viktima dhe 340 raste të reja me Covid-19 në Kosovë

Radio-Ahireti

Turqia dënon fuqishëm grusht shtetin ushtarak në Mianmar

Radio-Ahireti

KFOR-i Turk donacion me karroca për Qendrën e kujdesit për fëmijë me nevoja të veçanta në Shtime

Radio-Ahireti

Mbrojtja e krerëve të UÇK-së dërgon hetues në Kosovë për punë në terren

Radio-Ahireti

Pritje të gjata në hyrje të Merdares, bashkatdhetarët fajësojnë institucionet

Radio-Ahireti