Image default

Drejtori i Zyrës së Partive në KQZ rekomandon certifikimin e të gjithë kandidatëve

TË ngjajshme

“Turqia ka qenë dhe mbetet një partner strategjik i rëndësishëm i Shqipërisë”

Radio-Ahireti

Raka demanton Qeverinë: Asnjë anëtar i Bordit nuk është konsultuar për lehtësimin e masave

Radio-Ahireti

Komuna e Prishtinës dënon dy parti politike për shkelje të Ligjit antiCovid-19

Radio-Ahireti

LVV falënderon qytetarët: Të festojmë në shtëpitë tona

Radio-Ahireti

Turqia shpëton 48 azilkërkues në Detin Egje

Radio-Ahireti

Vendet e QUINT-it kërkojnë proces të drejtë zgjedhor në Kosovë

Radio-Ahireti