freskojuni-me-abdest-dhe-pushoni-me-namaz

Freskojuni me abdest dhe pushoni me namaz

Sado që të jesh i lodhur, qoftë fizikisht apo psiqikisht, kijami, rukuja dhe sexhdeja nuk janë të vështira për ti bërë. Sexhdeja është aq e lehtë, e thjeshtë dhe qetësuese. Andaj, kur të ndjeheni të lodhur fizikisht dhe psiqikisht, freskojeni trupin me abdest dhe pushoni me namaz.

Kështu vepronte edhe i Dërguari i Allahut s.a.v.s. Kur ishte i lodhur apo kur brengat e shqetësonin i thoshte Bilallit: “Thirre ezanin për namaz  që të pushojmë.”

(Islampress)

TË ngjajshme

‘Dua e mrekullueshme’, kushdo që e lexon, Allahu i Madhërishëm do t’i japë rrugëdalje nga situata në të cilën ndodhet

Radio-Ahireti

Ramazani është koha e ngjalljes së zemrave tona

Radio-Ahireti

Një rregull i rëndësishëm kur njerëzit ju ofendojnë, shpifin, përgojojnë…

Radio-Ahireti

Sytë e uritur është vështirë për t’i ushqyer

Radio-Ahireti

Nata e bekuar e Beratit

Radio-Ahireti

O besimtarë, nëse keni frikë Allahun…

Radio-Ahireti