ideologu-i-vv-se-fyen-rende-mediat

Ideologu i VV-së fyen rëndë mediat

Ai ka shkruar në faqen e tij në Facebook se çlirimi i veriut nisë me çlirimin e Prishtinës nga bandat serbofile, duke i trajtuar prishtinasit si serbofil.

Deklarata e plotë e Hysamedin Ferajt në Facebook:

Radha e gjërave:

Çlirimi i Veriut nga bandat serbe nis me çlirimin e Prishtinës prej bandave serbofile. Heqja e bandave serbofile nga qeveria dhe institucionet nis me shkarkimin e tyre prej votës popullore. Në fund, media pushon ta flas shqip serbishten e Vuçiqit.

E atëherë nis dhe flitet vërtet Shqip. /Lajmi.net/

TË ngjajshme

Shërbimi Evropian për Punë të Jashtme: Koha për marrëveshje finale Kosovë – Serbi

Radio-Ahireti

Apeli merr vendim për rastin e Shukri Bujës

Radio-Ahireti

Nuk i dhezë Haki Abazit: Analistët thonë se nuk është aq i rëndësishëm dhe s’ia komentojnë statusin

Radio-Ahireti

Daka: Prokuroria Speciale po heton disa prej votave nga diaspora

Radio-Ahireti

Michel: Liderët e BE të gatshëm të bashkëpunojnë më ngushtë në fushën e mbrojtjes

Radio-Ahireti

Zeka: Të gjithë ata që po ikin për Shqipëri po e bëjnë një protestë të heshtur kundër Qeverisë Kurti

Radio-Ahireti