Image default

IKD: Shqetësuese mos respektimi i masave anti-COVID gjatë procesit zgjedhor

Instituti i Kosovës për Drejtësi (IKD) shpreh shqetësim në lidhje me mos respektimin e masave kundër virusit COVID-19, gjatë procesit zgjedhor.

IKD me vëmendje është duke monitoruar procesin e zgjedhjeve paralamentare në Republikën e Kosovës, ku ka të angazhuar 51 monitorues në nivel vendi, të cilët janë duke identifikuar parregulltësitë eventuale gjatë procesit zgjedhor.

Deri më tani, gjatë orëve të para të votimit, në shumë vendvotime është vënë re mos mbajtja e distancës nga një numër i madh i individëve dhe mos përdorimi i maskave. Madje, në disa vendvotime nuk ka të vendosur as dezinfektues duarsh.

IKD fton qytetarët që të ruajnë shëndetin e tyre dhe shëndetin publik, duke respektuar në përpikmëri masat anti-COVID.

The post IKD: Shqetësuese mos respektimi i masave anti-COVID gjatë procesit zgjedhor appeared first on Mesazhi.com.

TË ngjajshme

Shri Lankë: Ndalimi i djegies së detyruar për viktimat e COVID-19 rikthen dinjitetin e varrimeve muslimane

Radio-Ahireti

Kolonë 300 metra e pritje 50 minuta, gjendja aktuale nëpër pika kufitare

Radio-Ahireti

Varianti i ri i COVID-19 në Kosovë, IKSHPK del me apel për qytetarët

Radio-Ahireti

Thaçi, Veseli dhe të tjerët që janë në Hagë regjistrohen si votues për zgjedhjet e 14 shkurtit

Radio-Ahireti

Erdoğan ndaj kryeministrit grek: Mos më sfido mua, duhet të dish kufijtë e tu

Radio-Ahireti

Izraeli dhe Maroku firmosin marrëveshjen për fluturime të drejtpërdrejta

Radio-Ahireti