iphone-12-pro-max-mposht-samsung-galaxy-s21

iPhone 12 Pro Max mposht Samsung Galaxy S21

Ajo është dëshmuar si tejet e qëndrueshme, ndërsa tash është testuar në një garë me pajisjet më të reja të Samsungut, Galaxy S21 Ultra. Pajisja më e re e Samsungut duket se nuk mund të shtyhet me atë të iPhonet. Madje del se është më pak i qëndrueshëm edhe se paraardhësi i tij, S20 Ultra.

Në test, pajisjet gjuhen në pjesën e pasme, anësore dhe të përparme. Pikët shkuan për iPhone 12 Pro Max.

TË ngjajshme

Apple dhe Google paditen se fshinë lojën Fortnite

Radio-Ahireti

Televizorët transparentë po vijnë

Radio-Ahireti

A e dini sa njerëz në botë përdorin iPhone?

Radio-Ahireti

Nokia 6 dhe Nokia 8 përditësohen në Android 9.0 Pie

Radio-Ahireti

3 gjëra që ju penalizojnë fort në rrjetet sociale

Radio-Ahireti

Instagram do të ndalojë qasjen për këta përdorues

Radio-Ahireti