iphone-13-do-ta-kete-ekranin-gjithmone-te-ndezur

iPhone 13 do ta ketë ekranin gjithmonë të ndezur

Thuhet se, ekrani efikas 120Hz LPTO do të imitojë një ekran të kyçur, i cili do të vijë me disa informacione, siç kemi mundësinë të shohim në telefonat Android.

Vetëm sasia e baterisë dhe orës do të dukeshin vazhdimisht, dhe njoftimet vetëm në momentet kur ato shfaqen. YouTubers të mirënjohur tashmë po garojnë se kush do të zbulojë më shumë detaje herët a vonë. Pra, flitet për përmirësimin e kamerës ultra të gjerë, me performancë të përmirësuar në dritë të ulët.

Pastaj përmenden magnet më të fortë MagSafe. Të gjitha këto për momentin janë vetëm thashetheme, sepse zyrtare nuk ka ende asgjë nga gjiganti amerikan.

TË ngjajshme

A e pranuat rregullin e ri të WhatsApp? Këto janë të dhënat që do t’i ndajë me Facebook

Radio-Ahireti

Dy njerëzit më të pasur të botës i shpallin luftë njëri-tjetrit

Radio-Ahireti

Nasa publikon videon e momentit të uljes në Mars

Radio-Ahireti

Hakerët publikojnë një jailbreak për çdo iPhone

Radio-Ahireti

Publikohen pamje të iOS të ri

Radio-Ahireti

​Kompanitë gjermane paraqesin ankesë kundër Apple

Radio-Ahireti