Image default

KEDS njofton për ndërprerje të rrymës për shkak të punimeve

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

16.02.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Gjilan

1.

Nga TS 35/10 kV Gjilani II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kufca (Kodi: 60061006) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: Kufcë, Stanishor, Mellc, Strazhë, Kosmatë, Dragancë, Manastir, Mozgovë, Makreshi i Ulët dhe i Epërm dhe Draganci i Vjetër.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar.

Mitrovicë

1.

TS 110/10 kV Mitrovica do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS-5 (Kodi: 70000002001) prej orës 10:30 deri në ora 15:30

Vendet: TS- 5.

TS 110/10 kV Mitrovica do të ndërprehet:

TS.10/04 kV I.K. SH.P.K.-Dega Mitrovicë (Kodi: 70000002011) prej orës 10:30 deri në ora 15:30

Vendet: IKSHPK – Dega Mitrovicë.

Arsyeja: Punime në kabllot e daljeve 0.4kV në TS Trafo 5.

Prishtinë

1.

Në NS 220/35/10 kV Podujeva do të ndërprehet:

TS10/04 kV Brecalitë (Kodi: 14000011015) prej orës 11:00 deri në 15:00

Vendet: Lagjja Brecalitë.

Arsyeja: Rritja e kapaciteteve transformuese, ndërrimi i ndërprerësit 0.4 kV.

Pejë

1.

TS 35/10kV Gurrakoc do të ndërprehet:

Dalja 10kV ONIX (Kodi: 50052006) prej orës 11:00 deri në 13:00

Vendet: Banja, Dobrusha, Lubovë, Orobert, Kaliqan, Onix Solar.

Vërejtje! Dalja10kV ONIX ka BRRE – Onix Solar me kod 50052006045.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave të tensionit të mesëm në Kaliqan.

Prizren

1.

TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10kV Shpenadija (kodi: 32000023) prej orës 10:30 deri në ora 14:00

Vendet: Serbica Trepetica, Shpendija, Velezha dhe Caparci.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit 10/0.4 të mbingarkuar NS Velezha 1 dhe NS Novake I.

TË ngjajshme

Haradinaj i tregon Bidenit se e ka shpallur kandidaturën për president

Radio-Ahireti

Ngjarjet e ditës në Kosovë

Radio-Ahireti

“S’do lejojmë që FETO të na helmojë”/ Zyrtari turk në Tiranë: Do çojmë në 1 miliard shkëmbimin tregtar

Radio-Ahireti

Sallahu në formë kërcënuese: Të tjerë ushtrues të funksioneve kushtetuese dhe ligjore shkojnë pas zgjedhjeve

Radio-Ahireti

PSD-ja me aksion simbolik para Kuvendit të Kosovës ” Lëvizja Vetëvendosje – Nëndega Presidencë”

Radio-Ahireti

Konjufca: Jam i bindur që me votat e diasporës VV e kalon 50%

Radio-Ahireti