Image default

Kolonë 300 metra e pritje 50 minuta, gjendja aktuale nëpër pika kufitare

Mërgimtarët të cilët erdhën në Kosovë për t’i kaluar festat e fundvitit me familjarët e tyre kanë filluar të kthehen në vendet ku jetojnë e punojnë.

Në disa pika kufitare, janë krijuar edhe kolona dhe mërgimtarëve po iu bie të presin gjatë në kufi. Gjendja më e rënduar është në pikën kufitare në Merdare.

 


 

Bazuar në publikimin e Qendrës Kombëtare për Menaxhim Kufitar, mërgimtarët duhet të presin 20-50 minuta për të dal nga Kosova, përmes pikëkalimit kufitar në Merdare. Në këtë pikë kufitare, kolona është 300 metra.

Po kaq shumë iu duhet të presin edhe te Dheu i Bardhë. Ndërkohë, pritjet për të hyrë në Kosovë janë nga 3 deri në 5 minuta

TË ngjajshme

Votimet/diaspora proteston para Pallatit të OKB-së në Gjenevë

Radio-Ahireti

Ende asnjë ankesë në PZAP nga partitë politike për moscertifikimin e listave zgjedhore

Radio-Ahireti

Arbnora ia arrin qëllimit, Flamuri i Kosovës me letra origami futet në Librin e Guinnessit

Radio-Ahireti

Krahasimi me Kuvendin e dalë nga zgjedhjet e vitit 2019: LVV u rrit për 29 deputetë, LDK humbi 13 deputetë

Radio-Ahireti

Bankat komerciale në Kosovë fitojnë rreth 80 milionë euro gjatë vitit 2020

Radio-Ahireti

“Turqia ka qenë dhe mbetet një partner strategjik i rëndësishëm i Shqipërisë”

Radio-Ahireti