krasniqi:-vjosa-osmani-ka-bere-shkelje-kushtetuese

Krasniqi: Vjosa Osmani ka bërë shkelje kushtetuese

“Gjykata ka thënë se po të ngritët ndonjë konflikt i interesit kur një ushtrues i detyrës së presidentit mund të ushtrojë konflikt të interesit për shkak se ai nuk është i shkoqitur nga posti i tij partiak.

“Për mendimin tim sot zonja Osmani ka bërë shkelje kushtetuese për shkak se ka ndërhyrë në punën e një institucioni kushtetues për të ekzekutuar një vendim që është në kundërshtim me Kushtetutën’, tha Krasniqi në Pressing.

‘Ai aktgjykim është Kushtetuta dhe nëse t’i i bën thirrje këtij institucioni mos ta respektojë po i bën thirrje që të mos e respektojë Kushtetutën”, thotë ai.

TË ngjajshme

Kosova nis kontingjentin e parë ushtarak në operacione paqeruajtëse

Radio-Ahireti

Hamiti: Vjosa paska problem që KQZ-ja ka zbatuar vendimin e Kushtetueses

Radio-Ahireti

Shala i PDK-së viziton disa fshatra të Kosovës, merr përkrahje për zgjedhjet e 14 shkurtit

Radio-Ahireti

Lirohet nga akuza gruaja e “Sandokanit” dhe zyrtari tjetër i MPMS-së të akuzuar për korrupsion

Radio-Ahireti

Edhe sot FSK po vazhdon kërkimin për qytetarin që dyshohet se u hodh nga “Ura e Fshajtë”

Radio-Ahireti

Kurti emëron zëvendësministër të Financave të dënuarin për keqpërdorime me para të shtetit

Radio-Ahireti