Image default

Kurti: Plani i parë, vaksinimi i së paku 60 për qind të popullatës

Ai, ndër të tjera, në programin politik shëndetësor në rast të udhëheqjes së shtetit nga subjekti politik Vetëvendosje, ka përfshirë vaksinimin e 60% të popullatës, si dhe përmirësim të cilësisë së infrastrukturës shëndetsore.

Vaksinimi i së paku 60 % të popullatës, sigurimi i qëndrueshëm i materialeve  mbrojtëse, testeve dhe barnave, kanë qenë elementet e programit politik shëndetësor të VV-së.

“Masat e veprimit do të jenë, vaksinimi i së paku 60 për qind të popullatës, sigurimi i materialit mbrojtës, barnave e testeve, trajnimi i vazhdueshëm dhe rritja e kapaciteteve. Rritja e kapaciteteve në kujdesin parësor shëndetësor. Do të fillojmë bisedime me vendet e rajonit, me theks të veçantë Shqipërinë, për përballjen e përbashkët me pandeminë COVID-19. Do të përgatitemi e të aplikojmë për anëtarësim në OBSH”, ka thënë Kurti gjatë prezantimit të programit të VV-së për zgjedhjet e 14 shkurtit.

TË ngjajshme

Haziri i ashpër me Vjosa Osmanin, thotë se i është bashkuar një liste “marksiste-leniniste”

Radio-Ahireti

Numërohen mbi 15% të votave në Prizren, kjo parti po prin bindshëm

Radio-Ahireti

​LDK e vlerëson kërcënues reagimin e Osmanit ndaj KQZ-së

Radio-Ahireti

BE-ja e ndarë për idenë e “pasaportës së vaksinimit’

Radio-Ahireti

Nuk u eci fati me pragun zgjedhor, Zafir Berisha reagon me një citat të profetit Muhamed

Radio-Ahireti

Zemaj: Vaksina po vjen, në qershor e korrik do të kthehet normaliteti në vend

Radio-Ahireti