kurti-planifikon-te-zbatoje-propozimin-e-nje-profesori-nga-harvardi-per-arsimin-ne-kosove

Kurti planifikon të zbatojë propozimin e një profesori nga Harvardi për arsimin në Kosovë

Kurti ka njoftuar se gjatë një bisede me profesorin Reimers ky i fundit ka propozuar që të angazhohen asistentë për mësimëdhënësit e të gjitha niveleve.

“E dimë se shumica e klasëve në shkolla janë të mbingarkuara, dhe një reformë që propozoi profesori Reimers e që ka funksionuar për shtetet e ngjashme është angazhimi i asistentëve për mësimdhënësit e të gjitha niveleve. Lëvizja VETËVENDOSJE! planifikon të nxit studentët më të mirë të nivelit Master të angazhohen në mësimdhënie, dhe të ofrojë përgatitje profesionale të vazhdueshme në nivel kombëtar për të gjithë”, ka thënë Kurti.

Arsimi është sistem në të cilin kalojmë të gjithë. Pata kënaqësinë të zhvilloja një bisedë me Fernando M….

Posted by Albin Kurti on Saturday, February 20, 2021

TË ngjajshme

Kjo është mosha e të vdekurve nga COVID-19 në 24 orët e fundit

Radio-Ahireti

44 gra deputete, vetëm 11 me kuotë gjinore

Radio-Ahireti

Osmani për El Pais: Shpresojmë në bashkëpunim më të mirë me Spanjën për të konsideruar Kosovën ashtu siç është, Republikë

Radio-Ahireti

Nëse e shihni këtë person lajmërojeni menjëherë policinë

Radio-Ahireti

Në Turqi protestohet kundër tërheqjes nga Konventa që i mbron gratë

Radio-Ahireti

Tragjedia në Drenas, viktima ishte 15-vjeç

Radio-Ahireti