lutja-e-agjeruesit-nuk-refuzohet…

Lutja e agjëruesit nuk refuzohet…

Këshilla në lidhje me lutjen gjatë iftarit!

Puna më e lavdëruar është që disa minuta para ezanit të luteni me përulësi  duke madhëruar Allahun, ndërsa kur të thirr ezani të bëni iftar me ndonjë hurmë apo ujë dhe përsëri të vazhdoni të luteni. Kjo është koha më e mirë për lutje nga një agjërues!

I Dërguari i Allahut s.a.v.s ka thënë: “Lutja e agjëruesit nuk refuzohet deri sa të çel iftar…” (Tirmidhiu)

TË ngjajshme

Lutja për një vëlla në mungesë është mënyra më e mirë për të vendosur dhe mbajtur lidhje miqësore

Radio-Ahireti

“A mos vallë, po çuditesh me urdhrin e Zotit?

Radio-Ahireti

Disa paralele midis namazeve të detyrueshme dhe namazit të natës

Radio-Ahireti

Kur të shihni një njeri të varfër në një vend musliman, dijeni se ka një njeri i pasur që i ka vjedhur paratë e tij

Radio-Ahireti

Lutja për një vëlla në mungesë,është mënyra më e mirë për të vendosur dhe mbajtur lidhje miqësore

Radio-Ahireti

Në vend që të merremi me tjerët, ti përkushtohemi i vetes…

Radio-Ahireti