mashtrimet-me-“call-center”,-prokuroria-sekuestron-dhe-ngrin-mbi-2.3-milione-euro

Mashtrimet me “Call Center”, Prokuroria sekuestron dhe ngrin mbi 2.3 milionë euro

Aksioni i Prokurorisë Speciale të Republikës së Kosovës (PSRK), në bashkëpunim me Policinë e Kosovës, i nisur më 31 mars 2021, në disa “Call center” në 17 lokacione të ndryshme në Prishtinë dhe Ferizaj, ka vazhduar edhe gjatë ditëve në vijim.

Prokuroria Speciale njofton se nga aksioni Policisë së Kosovës, i realizuar më datë 5 prill, janë gjetur dhe sekuestruar një milion e pesëqind e njëzetenëntë mijë e shtatëqindepesëdhjetë (1.529.750.00) euro, para këto të cilat dyshohet se janë përfituar nga veprimtaritë e  “Call center” në mënyrë të kundërligjshme, lidhur me veprat penale të “Mashtrimit” dhe “Krimit të organizuar”.

Vlen të theksohet se nga data 31 mars 2021 e deri më sot nga ky operacion i Prokurorisë Speciale janë gjetur dhe sekuestruar një milionë e gjashtëqind e tetëdhjetë e nëntëmijë e shtatëqind e pesëdhjetë (1.689.750.00) euro, janë ngrirë shtatëqind mijë (700.000) euro, janë sekuestruar nëntë (9) vetura, janë arrestuar tetëmbëdhjetë (18) persona, si dhe një numër i konsiderueshëm i kompjuterëve, serverëve dhe telefonave mobil e të cilët janë shfrytëzuar për kryerjen e veprave penale.

The post Mashtrimet me “Call Center”, Prokuroria sekuestron dhe ngrin mbi 2.3 milionë euro appeared first on Mesazhi.com.

TË ngjajshme

Veseli: Nuk ka forcë që do ta ndal iniciativën për krijimin e Tribunalit për gjenocidin serb

Radio-Ahireti

PS merr drejtimin e shumicës së qarqeve, ja si renditen PD dhe LSI

Radio-Ahireti

Kosova shënon rastet e para me variantin e ri të COVID-19

Radio-Ahireti

Theret për vdekje një 60 vjeçar në Vitomiricë të Pejës

Radio-Ahireti

Kongresmenia amerikane kërkon sanksionimin e princit saudit të kurorës

Radio-Ahireti

Policia izraelite plagos 10 palestinezë në Kudsin Lindor

Radio-Ahireti