Image default

Në një qendër votimi në Podujevë, qytetarët që u ka skaduar vlefshmëria e letërnjoftimit, përfshirë ata që kanë dëshmi se kanë aplikuar për letërnjoftim të ri nuk lejohen të votojnë

Ani pse qytetarët kanë shkuar për të votuar, disa nga ta, të cilëve u ka skaduar afati i vlefshmërisë së letërnjoftimeve, kanë mbetur pa votuar, raporton “Betimi për Drejtësi”.

Edhe qytetarë, të cilët kanë aplikuar për tu pajisur me letërnjoftim të ri dhe që kanë dëshmi se kanë aplikuar në organet kompetente, nuk janë lejuar që të votojnë.

TË ngjajshme

Telogu Hamiti: Palestina është dashur ta njoh moti Kosovën, e jo të rreshtohet me Serbinë

Radio-Ahireti

Hoti-Osmanit: Askush nuk mund ta bartë frymën rugoviane në kampet tjera politike

Radio-Ahireti

Analisti politik tregon sa deputetë do të kenë partitë politike në Kuvend

Radio-Ahireti

Hoti për Vetëvendosjen: Do të zhduket si parti

Radio-Ahireti

Vaksina e AstraZeneca-s në Kosovë në fund të shkurtit ose në fillim të marsit

Radio-Ahireti

​Haradinaj pret rritje të numrit të deputetëve të AAK-së në zgjedhjet e 14 shkurtit

Radio-Ahireti