Image default

Në vend që të merremi me tjerët, ti përkushtohemi i vetes…

Është e nevojshme që njeriu të lirohet nga ngarkesat e panevojshme dhe ta bëj jetën më të bukur duke hequr qafe disa gjëra që nuk kanë vlerë siç janë:  injorimi i lajmeve negative, mos shoqërimi me njerëz që shohin vetëm interesin e tyre  dhe që janë të mbushur me xhelozi dhe urrejtje.

Në vend që të merremi me tjerët, ti përkushtohemi i vetes dhe të afërmeve.

Sepse njerëzit dështak të cilët janë të pakënaqur me jetën e tyre dhe që nuk gjejnë paqen me veten,   bëhen pjesë e tregimeve negative që i dëgjojmë çdo ditë.

A. D. Islampress

TË ngjajshme

Kujdes nga përgojimi dhe shpifja ndaj nderit të dikujt

Radio-Ahireti

Dëshpërimi dhe humbja e shpresës në mëshirën e Allahut, është mëkat më i madh…

Radio-Ahireti

Hazreti Omerit iu premtua Xhenneti deri sa ishte gjallë, por ky e kërkonte Uvejs el-Karanin të bëj dua Allahut për të

Radio-Ahireti

Si hapen dyert e mëdha

Radio-Ahireti

Dhikri, abdesi dhe shoqëria e mirë janë mbrojtja më e mirë nga shejtani

Radio-Ahireti

“O djali im, fale namazin, urdhëro për punë të mira, e ndalo nga të këqijat…”

Radio-Ahireti