nese-doni-te-keni-nje-dite-te-lumtur-dhe-te-rehatshme…

Nëse doni të keni një ditë të lumtur dhe të rehatshme…

Nëse doni që të keni një ditë të lumtur dhe shpirti të jetë i qetë dhe i rehatshëm, bëni këto tre vepra:

– Ndani lëmoshë (Sadaka)

– Merrni abdes

-Lidhuni me Zotin (falni namaz)

Të bësh këto tre vepra për një ditë, do të thotë se ju për një kohe të shkurtër  keni pastruar pasurinë (sadakaja), gjithashtu keni pastruar trupin (abdesi) dhe shpirtin (namazi).

Lum për atë i cili në një ditë i bashkon këto tre vepra.

Provojeni, do ta shihni ndjenjën e rehatisë dhe lumturisë në shpirtin tuaj.

Përshtati: A. D. Islampress

TË ngjajshme

Sa është i rëndësishëm mendimi i mirë për të tjerët?!

Radio-Ahireti

O Zot, më udhëzo në sjellje të mirë!

Radio-Ahireti

Shenja e nënës /tregim udhëzues/

Radio-Ahireti

S’ka dyshim se veprat e mira i shlyejnë ato të këqijat

Radio-Ahireti

Uji dhe lutja janë jeta jonë

Radio-Ahireti

Si bëhet sexhdja e falenderimit

Radio-Ahireti