Nokia 6 dhe Nokia 8 përditësohen në Android 9.0 Pie

iç është premtuar, Nokia 6 dhe Nokia 8 po marrin aktualisht përditësimin e Android 9.0 Pie.

Megjithatë, përditësimet nuk i marrin të gjitha tregjet që nga fillimi, andaj disa përdorues do të duhet të presin disa ditë para se të vijë programi i ri.

Android Pie vjen së pari te përdoruesit në Australi, Indi dhe Amerikën Latine. Përditësimi është afërsisht 1.7 GB.

Nokia 8, nga ana tjetër, tashmë është përditësuar në disa vende, ndërsa tjetra po vjen tani. Përditësimi është më së shumti i njëjtë me modelin Nokia 6. Gjithashtu, të dy telefonat marrin përditësime të sigurisë për shkurt 2019

TË ngjajshme

Pajisja që po e kthen trupin e njeriut në bateri

Radio-Ahireti

Pa USB, ky është lidhësi i ri i iPhone

Radio-Ahireti

Edhe një telefon tjetër i palosshëm nga Samsung? Thashethemet vazhdojnë të shpërndahen më shumë e më shumë

Radio-Ahireti

Ndryshon Instagram, shikoni çfarë ka bërë

Radio-Ahireti

Kaq para i fitoi Apple falë pandemisë

Radio-Ahireti

Mjekët paralajmërojnë ata që po e bëjnë këtë në TikTok

Radio-Ahireti