osmani-takohet-me-presidentin-e-senatit-zviceran:-diskutuam-per-investimet-e-reja

Osmani takohet me presidentin e Senatit Zviceran: Diskutuam për investimet e reja

Ajo ka thënë se lidhjeve të mira mes dy vendeve i kanë kontribuar edhe diaspora shqiptare që jeton atje.

“Në qendër të diskutimeve ishte rëndësia e bashkëpunimit me Zvicrën në drejtim të fuqizimit të sundimit të ligjit, si bazë për konsolidimin e shtetndërtimit, por edhe funksionimit të suksesshëm të shtetit. Konstatuam se një punë serioze në këtë drejtim, përveç se ndikon në përmirësimin e mirëqenies të qytetarëve të Kosovës, është edhe mesazh i suksesit ndaj miqve e aleatëve tanë”, ka shkruar Osmani.

Osmani tha se Kuprecht i ka konfirmuar se Zvicra do të angazhohet gjithmonë për Kosovën edhe me investime.

“Diskutuam për mundësitë që ekzistojnë drejt tërheqjes së investimeve në fusha të ndryshme të ekonomisë, fuqizimit të grave dhe krijimit të vendeve të punës për të rinjtë. Takimet e sotme shënojnë hapa të rëndësishëm drejt arritjes së këtyre objektivave”.

TË ngjajshme

Ngjarjet e ditës në Kosovë

Radio-Ahireti

Zgjedhjet në Preshevë, Sinani fton qytetarët për maturi politike

Radio-Ahireti

Daka: Prokuroria Speciale po heton disa prej votave nga diaspora

Radio-Ahireti

Borë deri në 15 cm në Prishtinë

Radio-Ahireti

Ismaili, PDK: Ndryshimi i Ligjit për Zgjedhje i konvenon Albin Kurtit dhe Vjosa Osmanit, prioritete të korruptuara

Radio-Ahireti

VV nuk e pranon as vendimin e Supremes, edhe këtu ankohet për ndikime politike

Radio-Ahireti