pa-usb,-ky-eshte-lidhesi-i-ri-i-iphone

Pa USB, ky është lidhësi i ri i iPhone

Kushdo që shpreson se Apple do të kalojë në standardin e zakonshëm USB-C, i cili është gjithashtu i integruar në iPad Pro, ndoshta do të zhgënjehet. Apple dëshiron të kapërcejë lidhjen dhe përsëri të mbështetet në standardin e vet, i cili është gjithashtu magnetik.

Kushdo që ka menduar se si ta bëjë këtë me lidhjen magnetike mund të marrë një përgjigje nga një patentë e re. Kjo siguron një lidhje që të kujton në mënyrë të habitshme lidhjet MagSafe në Macbooks më parë. Kontaktet lidhen me tërheqje magnetike, nuk ka nevojë të futni kabllon.

Ky lloj i kabllos së karikimit do të kishte disa përparësi. Kjo do të thotë që asnjë papastërti ose ujë nuk mund të depërtojë në pajisje përmes lidhjes së mbyllur. Nëse aksidentalisht mbërtheni në kabllo, ai do të ndahet nga iPhone pa e ngritur nga tavolina në një hark të lartë ose dëmtuar kabllon.

Apple tashmë ka eksperimentuar me një lidhje të ngjashme për iPad Pro dhe pajisje të tilla si tastiera e saj zyrtare.

TË ngjajshme

Samsung pritet të lansoj katër modele Galaxy Note 10

Radio-Ahireti

Këtu mund të zbuloni gjithçka që Google di për ju

Radio-Ahireti

Pas arritjes së NASA-së, kur do të shkojnë njerëzit në Mars?

Radio-Ahireti

Pse s’po mundemi t’i shpërndajmë storjet e disa njerëzve në Instagram?

Radio-Ahireti

Përdorimi i ekraneve shpie drejtë ndryshimeve strukturore në trurin e fëmijëve

Radio-Ahireti

Zuckerberg: Në 2030 njerëzit do t’i bëjmë “teleport”

Radio-Ahireti