paraburgim-per-drejtorin-e-sekretariatit-te-kpk-se-dhe-arrest-shtepiak-per-asistenten-e-tij

Paraburgim për drejtorin e Sekretariatit të KPK-së dhe arrest shtëpiak për asistenten e tij

Të dy u arrestuan me urdhër të Drejtorisë për Hetimin e Krimeve Ekonomike, më pas Këshilli Prokurorial i Kosovës suspendoi Lavdim Krasniqin me pagesë 50 për qind të pagës deri në marrjen e vendimit përfundimtar nga gjykata kompetente, si dhe asistentes së tij.

Krasniqi dyshohet për veprat penale Keqpërdorim i pozitës apo autoritetit zyrtar”, “Ushtrimi i ndikimit”, dhe “Dhënia e ndihmës kryesve pas kryerjes së veprave penale”, ndërsa, Berisha dyshohet për veprën penale “Moslajmërimi i përgatitjes së veprave penale”. /Lajmi.net/ 

TË ngjajshme

Intelektualit nga Drenoci i mbetet peng që nuk kandidoi për deputet me Vetëvendosjen

Radio-Ahireti

Një shqiptar 29-vjeçar ik nga burgu në Zvicër

Radio-Ahireti

Kontejneri me 143 kg kokainë, arrestohen dy administratorët e kompanisë

Radio-Ahireti

Limaj tregon se cilin ministër të Qeverisë Kurti e cilëson më të mirin

Radio-Ahireti

Paralajmërimi i Faucit: Edhe kaq muaj do të duhet t’i bartim maskat

Radio-Ahireti

Telogu Hamiti: Palestina është dashur ta njoh moti Kosovën, e jo të rreshtohet me Serbinë

Radio-Ahireti