per-t’i-mbrojtur-syte,-google-po-sjell-“dark-mode”

Për t’i mbrojtur sytë, Google po sjell “dark mode”

Nëse ky lansim është bërë edhe për sistemin tuaj dhe tashmë sistemin e keni të vendosur në “dark mode”, atëherë edhe prapavija e faqeve në Google do të transformohet në ngjyrë të errët.

Ja një shembull se si duket versioni i ri:

Shumë njerëz thanë se Google iu ndryshua automatikisht në “dark mode”, transmeton Lajmi.net. Por, duket se këtë version të ri nuk e kanë të gjithë.

TË ngjajshme

Apple me kontroll të ri të sigurisë: Aplikacionet nuk do mund të iu përgjojnë më

Radio-Ahireti

Mos e lini iPhone tërë natën në rrymë

Radio-Ahireti

Facebook bën gati pajisjen e parë për shitje

Radio-Ahireti

Italia paditë Apple për ngadalësimin e iPhone

Radio-Ahireti

Facebook i ndalon lajmet në Australi

Radio-Ahireti

Çfarë ju ndodh nëse shkruani kundër vaksinave në Facebook?

Radio-Ahireti