script data-ad-client="pub-9620819389881323" async src="https://pagead2.googlesyndication.com/ pagead/js/adsbygoogle.js">

Rreth Nesh

Me emrin e Allahut, të Gjithmëshirshmit, Mëshiruesit Radio Ahireti esht Radio Islame në Gjuhen shqipe Themeluar në prill vitin 2015 Radio Ahireti Synon Përhapjen e Diturijes Fetare dhe rrënjëzimin e metodologjisë te të gjithë myslimanët e rajonit dhe te ata të cilët hulumtojnë pas të vërtetës.

Muhamed Ramadani

newswatch-bad300x250-1

Moderator

Muhamed Ramadani

newswatch-bad300x250-1

Moderator

Muhamed Ramadani

newswatch-bad300x250-1

Moderator