shpiket-senzori-qe-zbulon-covid-19-per-10-sekonda

Shpiket senzori që zbulon Covid-19 për 10 sekonda

Presidenti i ML System, Dawid Cycon, tha se kompania ka përfunduar testet e saj paraprake. “Ne kemi marrë miratimin nga komiteti mjekësor i bioetikës për të kaluar në fazën e testimit në tampona dhe, shumë shpejt, ne presim që të kemi rezultate në lidhje me ndjeshmërinë dhe zbulueshmërinë e pajisjes”, theksoi ai.

Presidenti polak, Andrzej Duda, i cili vizitoi fabrikën e ML System, tha se pajisja “është një burim krenarie e madhe për të gjithë vendin”.

“Sot ne paraqesim produktin më të ri të kompanisë, krejtësisht të jashtëzakonshëm, veçanërisht në kohërat e vështira të sotme, kur prekemi nga pandemia COVID-19”, tha presidenti Duda, duke shtuar se sensori mund të zbulojë grimcat COVID-19 në frymëmarrje si dhe në një numër substancash të tjera.

TË ngjajshme

Samsung pritet të lansoj katër modele Galaxy Note 10

Radio-Ahireti

Njeriu që krijoi lojën Fortnite, ka një bast të rrezikshëm

Radio-Ahireti

Pa USB, ky është lidhësi i ri i iPhone

Radio-Ahireti

​Këto janë mënyrat më të zakonshme të mashtrimit në internet

Radio-Ahireti

Samsung Galaxy S11 mund të vijë me kamerë prej 108 MP

Radio-Ahireti

Instagram vjen me një azhurnim të ri – Një përqindje e vogël e përdoruesve janë duke testuar opsionin e ri

Radio-Ahireti