si-te-aktivizoni-logon-e-apple-tek-telefoni-juaj

Si të aktivizoni logon e Apple tek telefoni juaj

Logo e mollës në pjesën e pasme të telefonit funksionon edhe si buton sekret. Në modelet e fundit të iPhone ky funksion quhet “back tap” dhe mund të përdoret si një “shortcut”.

Për ta aktivizuar duhet të shkoni në “Settings” dhe më pas në kategorinë “Touch”. Në fund fare do të gjeni opsionin “Back Tap” dhe pasi ta klikoni mund të zgjidhni nëse doni të aktivizohet duke e prekur dy herë (double tap) apo tre herë. Më pas zgjidhni aplikacionin që dëshironi të hapet përmes këtij butoni sekret.

Ky opsion funksionon vetëm nëse keni iOS 14 dhe një prej modeleve iPhone 11, iPhone 11 Pro iPhone 11 Pro Max, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR, iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone SE (1st generation), iPhone SE (2nd generation), and iPod touch (7th generation).

Mbyllni telefonin, kthejeni në pjesën e pasme dhe provojeni.

TË ngjajshme

Gjermanët krijojnë telefon 30% më të lehtë me një material të ri

Radio-Ahireti

Adoleshenti gjenial deklarohet fajtor për hakimin e faqeve të Twitter të shumë personave të famshëm

Radio-Ahireti

Instagram publikon një risi interesante

Radio-Ahireti

WhatsApp po bëhet gati për hakmarrjen e madhe

Radio-Ahireti

Messenger, Instagram e WhatsApp bien nga sistemi

Radio-Ahireti

iPhone 13 do të jetë telefoni me 1TB hapësirë

Radio-Ahireti