testimi-i-inteligjences-per-rekrutet-e-fsk-se-fillon-me-18-mars

Testimi i Inteligjencës për rekrutët e FSK-së fillon me 18 mars

Ministria ka bërë të ditur se testimi do të mbahet në 5 kazerma të qyteteve të ndryshme.

“Ministria e Mbrojtjes njofton kandidatët për rekrut (OR-1) në Forcën e Sigurisë së Kosovës, se Bordi Përzgjedhës ka vendosur që testi i Inteligjencës dhe Njohurive të Përgjithshme të mbahet me datë 18.03.2021 dhe 19.03.2021 në pesë (5) kazermat e FSK-së si në vijim; Kazerma ‘Adem Jashari’ në Prishtinë, Kazerma ‘Skënderbeu’ në Ferizaj, Kazerma ‘Ushtarët e Nato-së’ në Istog, Kazerma ‘Minatori’ në Mitrovicë, Kazerma ‘New Born’ në Gjilan”, thuhet në njoftim për media.

Në ditën e testimit kandidatët duhet të kenë vete fletë dëshminë e aplikimit (numri unifikues personal), letërnjoftimin ose pasaportën si dokument identifikimi.

Po ashtu, Ministria ka kërkuar që kandidatët duhet të paraqiten 15 minuta para kohës së orarit të publikuar; kandidatët duhet të kenë maska mbrojtëse kundër COVID 19 si dhe kandidatëve gjatë testimit nuk ju lejohen telefonat, orët e mençura, kalkulatorët dhe çdo pajisje tjetër digjitale.

TË ngjajshme

Ish-luftëtari i UÇK-së detyrohet t’ua ndërpresë fëmijëve shkollimin (Video)

Radio-Ahireti

Çfarë e bindi Gërvallën që t’i bashkohet listës së VV-së?

Radio-Ahireti

Biden: Po bisedojmë me vendet e tjera për vaksinat tepricë

Radio-Ahireti

Trafikanti i drogës ekzekuton policin në rrugë

Radio-Ahireti

Serbia mbyll dyqane e restorante në fundjavë

Radio-Ahireti

Haradinaj më 1 korrik në Francë për liberalizimin e vizave

Radio-Ahireti