tome-gashi-autorizohet-nga-pronari-i-“shtepise-se-verdhe”,-per-te-ngritur-padi-ndaj-dick-marty-t

Tomë Gashi autorizohet nga pronari i “Shtëpisë së Verdhë”, për të ngritur padi ndaj Dick Marty-t

Ai thotë se kjo po ndodh pas 16 vjetësh, meqë pronarët e kësaj shtëpie, nuk kishin pranuar ndihmë juridike nga Shqipëria apo edhe Kosova lidhur me tentimet që ishin bërë për të njollosur kombin shqiptar, njofton Klan Kosova.

”Kjo është një hetim për një periudhë kohore që ka ndodhur dhe këto janë bërë në Shqipëri, kemi të bëjmë me fshatin Gur, ku është shtëpia e familjes që më ka autorizuar mua”.

”Ajo është emëruar ‘’Shtëpia e verdhë’’, nga ata që donin ta njollosnin familjen Katuçi, donin ta njollosnin kombin shqiptar në përgjithësi dhe në shënjestër të tyre ishin UÇK-ja”.

”Unë jam i autorizuari i tyre, unë jam avokati i tyre, ata nuk gjetën dikë tjetër deri më tani, është e çuditshme që për 16 vjet askush nuk iu ofroi shërbim juridik as nga Shqipëria por edhe Kosova ishte total neglizhente sa që edhe veprimet që u tentuan të bëhen në të ashtuquajturën ‘’Shtëpia e verdhë’’”.

 

TË ngjajshme

Haradinaj: Për pesë minuta mund të merrem vesh me Kurtin për krijimin e qeverisë

Radio-Ahireti

Hoti: E menaxhuam pandeminë dhe ndalën abuzimet e blerjes së maskave 7 euro 

Radio-Ahireti

Lutfi Haziri: Edhe 2021-ta do të jetë vit i realizimit të projekteve të mëdha për Gjilanin

Radio-Ahireti

Latifi i referohet Gjinovcit si ish-student: I kom ra pishman që të kam bërë kaq të padijshëm

Radio-Ahireti

Norvegjia nis kufizimet për të ndaluar shpërthimin e virusit

Radio-Ahireti

Pacolli për bashkimin kombëtar: Kosova dhe Shqipëria duhet te funksionojnë si dy shtete të pavarura

Radio-Ahireti