uran-ismaili:-250-euro-per-cdo-qytetar-te-infektuar-me-covid

Uran Ismaili: 250 euro për çdo qytetar të infektuar me Covid

Ai ka thënë se çdo qytetar i infektuar me Covid do të ketë një pako mbështetëse financiare me nga 250 euro.

Këto të holla, sipas tij, qytetarët do të mund t’i përdorin për barna dhe analiza.

Ismaili ka thënë se është detyrë e shtetit që tu gjendet pranë qytetarëve në momentet e tyre më të vështira.

TË ngjajshme

Rritet numri i të infektuarve me virusin e ri në Maqedoni

Radio-Ahireti

Jashari pas zgjedhjes së presidentes: Uroj të mos keqpërdoret koncentrimi i pushtetit tek një parti politike

Radio-Ahireti

Pandemia dhe zgjedhjet shtyjnë regjistrimin e popullsisë

Radio-Ahireti

Punëtorët e Postes ende nuk e kanë marr pagën e fundit të 2020-tës, sindikata kërkon nga menaxhmneti të ekzekutojë sot mjetet

Radio-Ahireti

A do të kandidojë Imri Ahmeti sërish për kryetar të komunës së Lipjanit?

Radio-Ahireti

Familja e tij iku në Jordani në vitin 1904, por ata se harruar gjuhën shqipe

Radio-Ahireti