vazhdon-rinumerimi-i-494-vendvotimeve,-procesi-pritet-te-mbyllet-neser

Vazhdon rinumërimi i 494 vendvotimeve, procesi pritet të mbyllet nesër

Nga të dhënat e prezantuara gjatë së mërkurës, thuhet se janë rinumëruar rreth 33% e vendvotimeve apo 161 nga 494 vendvotime për të cilat u mor vendim që të rinumëroheshin nga KQZ.

Arsyet për rinumërimin e këtyre 494 venvotimeve kanë të bëjnë me bartje të gabuar të votave në formularin e subjekteve politike në 35 vendvotime, bartje të gabuar të votave në formularin e kandidatëve në 6 vendvotime, kandidati apo kandidatët kanë më shumë vota se subjekti politik në 370 vendvotime dhe subjekti ka vota ndërsa kandidatët jo dhe anasjelltas në 83 vendvotime.

Procesi i rinumërimit të këtyre vendvotimeve, sipas zyrtarëve të KQZ-së, pritet të përfundojë nesër.

TË ngjajshme

Përsërit Lajçak: Dialogu të vazhdojë menjëherë pas formimit të qeverisë së re

Radio-Ahireti

Xhavit Drenori: Vjosa Osmani po del nga vetja

Radio-Ahireti

Në Prishtinë arrestohet një rus me shtetësi gjermane

Radio-Ahireti

Infektologu Ramadani: Vaksinimi pa test për COVID-19, gabim profesional

Radio-Ahireti

Hoxhaj: Lajçak e ka fyer Kosovën e hartën, do t’ia them javën e ardhshme kur të vjen në Prishtinë

Radio-Ahireti

Prokuroria deklarohet për vrasjen e Albert Krasniqit

Radio-Ahireti