vendos-qeveria,-60-milione-euro-kredi-per-blerjen-e-vaksinave-anticovid-19

Vendos Qeveria, 60 milionë euro kredi për blerjen e vaksinave antiCOVID-19

Qeveria e Kosovës në mbledhjen e mbajtur sot ka miratuar nismën për negocimin e marrëveshjes kornizë së kredisë së datës 14 gusht të vitit 2020 ndërmjet Kosovës dhe Bankës Zhvillimore të
Këshillit të Evropës për financimin e projektit “Reagim Emergjent ndaj Covid-19”.

Ministri i Financave, Hekuran Murati tha se nevojiten 25 milionë euro shtesë, nga 60 milionë sa ka kosto i tërë projekti.

“Tërë projekti kap vlerën prej 60 milionë euro, kemi 35 milion euro tashmë të negociuara, të nënshkruara dhe ratifikuara në Kuvend dhe po bëhet fjalë për një shtesë 25 milionë eurove që sigurohen me këtë amendamentim”, tha Murati.

Ai shtoi se kjo do të ndihmojë në blerjen e vaksinave anti-COVID-19, sipas marrëveshjeve që negociohen nga Ministria e Shëndetësisë.

The post Vendos Qeveria, 60 milionë euro kredi për blerjen e vaksinave antiCOVID-19 appeared first on Mesazhi.com.

TË ngjajshme

Raporti 24 orësh i IKSHPK-së, qindra raste të reja – disa të vdekur

Radio-Ahireti

Fëmijët sirianë në kampet në Idlib nuk arrijnë të blejnë lodra, paratë u mjaftojnë vetëm për bukë

Radio-Ahireti

Kosova nuk ka bërë më asnjë testim për variantin e ri të COVID-19

Radio-Ahireti

Qeveria miraton planin qeverisës, këto janë punët që synohen të kryhen

Radio-Ahireti

Austin: Lufta tjetër e madhe do të jetë shumë ndryshe

Radio-Ahireti

4 të vdekur dhe 101 raste të reja me Covid-19 në Kosovë

Radio-Ahireti