zhvillimet-ne-kqz,-ldk-therret-konference-per-media

Zhvillimet në KQZ, LDK thërret konferencë për media

Zyra për Certifikim të Kandidatëve dhe Partive Politike e KQZ-së ka rekomanduar sot që të certifikohen të gjithë kandidatët për deputetë pasi ka pasur paqartësi në interpretimin e vendimit lidhur me ndalimin e kandidimit të deputetëve që kanë probleme me ligjin në tre vitet e fundit, bazuar në vendimin e Gjykatës Kushtetuese, shkruan lajmi.net.

Së këndejmi, Lidhja Demokratike e Kosovës dhe Partia Demokratike e Kosovës kanë kërkuar të shtyhet mbledhja pasi ky rekomandim i Zyrës për Certifikim ka ndodhur vetëm 30 minuta përpara se të ishte koha për votim.

“Të nderuar përfaqësues të mediave. Ftoheni të merrni pjesë në konferencën për media të Lidhjes Demokratike të Kosovës, sot, e Premte, 22.01.2021 në ora 18:00. Konferenca do të organizohet në selinë e LDK-së, Qafa, Rruga e UÇK-së, 2B, Prishtinë.”, thuhet në komunikatën e LDK-së.

Mbledhja e KQZ-së pritet që të vazhdojë në ora 17:30. /Lajmi.net/ 

TË ngjajshme

Ambasada në Izrael, pa ndikim në raportet ekonomike Kosovë – Turqi

Radio-Ahireti

Berlini përgatitet për konsultime me administratën Biden

Radio-Ahireti

Zgjedhjet e reja të mundshme, shkatërruese për ekonominë

Radio-Ahireti

Pesëshja më e votuar e PDK-së

Radio-Ahireti

Këto ishin fjalët e para të Vjosa Osmanit pasi ishte shkarkuar nga pozitat në LDK

Radio-Ahireti

Shëndet dhe mbarësi, thotë Abbott

Radio-Ahireti