zuckerberg:-ne-2030-njerezit-do-t’i-bejme-“teleport”

Zuckerberg: Në 2030 njerëzit do t’i bëjmë “teleport”

Mark Zuckerberg  pretendon se “Syzet e Mençura”,  mund të ndihmojnë në trajtimin e ndryshimeve klimatike deri në vitin 2030 duke bërë të mundur ‘teleportin’ e njerëzve në shtëpitë e të tjerëve, sikur janë vërtet atje.

“Për të luftuar ndryshimin e klimës, ne mund të ‘teleportojmë’ në shtëpitë e të tjerëve dhe vendet tona të punës deri në vitin 2030 duke përdorur syze speciale inteligjente”, ka parashikuar Mark Zuckerberg.

CEO i Facebook tha që ai parashikon takime ballë për ballë të mundshme me një formë kufjeje të realitetit të shtuar (AR).

Vizioni përfundimtar, shtoi ai, do të përfshinte një palë syze elektronike me pamje normale që mund të paraqesin përmbajtje në lentet e tyre përtej botës reale.

Syzet e para inteligjente të firmës së mediave sociale – të bëra në bashkëpunim me Ray-Ban, do të dalin në treg më vonë gjatë këtij viti.

Sidoqoftë, këto nuk do të shfaqin një ekran vizual, por një sistem të kontrolluar nga zëri i lidhur në celularin tuaj.

TË ngjajshme

Si t’ju shpëtoni mesazheve të rreme në WhatsApp

Radio-Ahireti

Samsung prezanton Galaxy S21 me çmim më të lirë

Radio-Ahireti

Pse s’po mundemi t’i shpërndajmë storjet e disa njerëzve në Instagram?

Radio-Ahireti

Si të aktivizoni logon e Apple tek telefoni juaj

Radio-Ahireti

Çfarë të bëni nëse ju bie telefoni në ujë, si ta shpëtoni

Radio-Ahireti

MiG-41, Rusia prezanton planet e avionit gjuajtës hipersonik ‘të gjeneratës së gjashtë’

Radio-Ahireti